NAZWA FIRMY:
Piekarnia, Cukiernia Ekologiczna

WŁADZE / WŁAŚCICIELE:
Anna Piwowarczyk

O FIRMIE:
Firma została założona w 1990 roku i od początku działalności stara się spełniać oczekiwania klientów. Przy produkcji pieczywa, jak również wyrobów cukierniczych, nigdy nie używano i do tej pory nie stosuje się środków chemicznych (tzw. „ulepszaczy”). Bazą wyjściową pieczywa jest naturalny kwas. Piekarnia posiada własną bazę transportową co przyczynia się do szybkiego i bezpiecznego dostarczenia produktów zamawiającym. Firma jest elastyczna w działaniu i otwarta na wszelkie sugestie klientów. Piekarnia oraz środki transportu objęte są systemem HACCP.

W ramach świadczonych usług Piekarnia, Cukiernia Ekologiczna proponuje szeroką gamę pieczywa wypieczonego z różnych rodzajów mąki oraz różnorodnymi dodatkami wraz z pieczywem bankietowym. Poleca bogaty asortyment wyrobów cukierniczych wśród których na szczególną uwagę zasługują ciasteczka cocktailowe będące niejednokrotnie urozmaiceniem przerw kawowych podczas sympozjów i konferencji.

OSIĄGNIĘCIA:
  • Złota Odznaka Izby Rzemieślniczej w Nowym Sączu za zasługi w Rzemiośle
  • Srebrny Medal Jana Kilińskiego
  • Marka Tatrzańska 2011 za chleb pytlowy

KONTAKT:
34-500 Zakopane,  ul. Chramcówki 16a
tel.  18 206 80 31, 602 285 793
piekarnia.cukiernia.ekologiczna@neostrada.pl

OSOBA KONTAKTOWA:
Anna Piwowarczyk  tel. 18 206 80 31
Joomla SEO by AceSEF